Origineel kerstpakket voor werknemers

Het blijft elk jaar weer een uitdaging: een kerstpakket samenstellen voor je werknemers. Ook werknemers zelf kijken ieder jaar weer uit naar een origineel cadeau van de werkgever. Maar het kan best lastig zijn om een geschikt kerstpakket samen te stellen waar iedereen iets aan heeft. Iedereen heeft immers weer een andere smaak. Hoe ideaal zou het dan zijn als werknemers zelf een kerstpakket samen kunnen stellen? Het is mogelijk met de Pluim! Hierover vertellen we je graag meer.  

Wat is de Pluim?   

De Pluim is een cadeaukaart, waarmee iedere ontvanger zelf een leuk cadeau kan uitkiezen voor in zijn of haar vrije tijd. Denk aan landelijke attracties, uitjes in de buurt of iets voor thuis of onderweg. Voor iedereen zit er wel iets leuks bij! De cadeaukaart kun je laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf én personaliseren met een leuke persoonlijke boodschap. Zo kun je je werknemers fijne feestdagen wensen en bedanken voor het harde werken. Op de cadeaukaart staat een code die de ontvanger vervolgens zelf kan verzilveren online. Het voordeel van de Pluim is dat deze zowel in één keer besteed kan worden als in delen. Ook als je een cadeau wil hebben dat duurder is dan het bedrag dat op de cadeaukaart staat, kun je eenvoudig bijbetalen met iDeal. Vanaf de dag dat de Pluim gekocht is, is de cadeaukaart 3 jaar geldig.  

Wat kun je er mee doen?  

Van een leesboek tot een dagje dierentuin en van een weekendje weg tot een gezelschapsspel, het is allemaal mogelijk met de Pluim! Werknemers kunnen zelf bepalen waarvoor zij de cadeaukaart inwisselen. Er zijn verschillende categorieën waar ze uit kunnen kiezen, waaronder een avondje uit, ontspanning, sport, gadgets & elektronica, wonen & stylen en nog veel meer. Werknemers hoeven niet alleen een cadeau te kiezen voor zichzelf, er zijn ook genoeg activiteiten die korting geven voor meer dan één persoon. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met vrienden en familie een gezellig dagje naar de Efteling, sauna, cabaret- of theatervoorstelling. Met meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen, valt de Pluim zeker in de smaak als origineel kerstpakket!