Goedkope Kymco en Sym scooterbanden kopen

 

 

Heb je ooit gehoord van GY6 scooters? Het GY6 motorblok werd origineel door Honda ontwikkeld, nu worden ze vaak gebruikt in Chinese scooters zoals de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP 50, Kymco DJ en Sym Mio. Een andere overeenkomst is het gebruik van 10 inch scooterbanden voor de meeste van deze Chinese scooters, en de opvallend goede prijs / kwaliteitsverhouding.

 

Goedkoop scooterbanden kopen doe je uiteraard online, ook voor GY6 scooters.

 Kymco en Sym scooterbanden

Goed en goedkoop

Dat zijn de sleutelwoorden bij Kymco en Sym scooters. Hoewel Chinese scooters niet altijd voor vol worden aangezien bewijzen merken als Kymco en Sym dat er wel degelijk kwaliteit uit China komt. De GY6 motor van Honda is het eerste bewijs, zo rijd je op een betrouwbare scooter. Wanneer je een goedkope retro scooter net niet genoeg vindt, maar een dure Vespa is te kostbaar, dan kun je met de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP 50, Kymco DJ of Sym Mio de juiste keuze maken voor een goede en goedkope scooter.

 

Online scooterbanden kopen

Hoewel de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP 50, Kymco DJ en Sym Mio vaak met 10 inch scooterbanden uitgerust worden, geldt dat niet voor alle modellen en uitvoeringen. Let dus goed op de bandmaat van jouw type scooter voor je online nieuwe scooterbanden bestelt. Wanneer je twijfelt kun je eerst even contact opnemen met de webshop, die kan je advies geven over de beste band voor jouw scooter.

 

Bestel goedkoop online 10 inch en andere maten scooterbanden voor jouw Kymco of Sym scooter.