Leuk idee, Snackmobiel bestellen

Huur een Snackmobiel en geniet van overheerlijke friet of andere snacks. Het leuke is dat dit bedrijf op vele evenementen langs wilt komen. Heb jij bijvoorbeeld een feest, of ga je trouwen, het is allemaal mogelijk om hier een snackwagen te laten komen. Ook op bedrijfsfeesten of bij een vereniging is het mogelijk om van deze diensten gebruik te maken. 

Onlangs vierde de voetbalclub waar onze kinderen aan het sporten zijn het 25 jarige jubileum. Behalve leuke spelletjes werd er ook gezellig gegeten. Iedereen kreeg een muntje om een frietje bij de snackwagen te kunnen halen. Een zeer leuk initiatief, omdat deze wagen op locatie komt en je er verder geen omkijken naar hebt.  Snackmobiel

Lekkere patat bij de Snackmobiel

Op een gegeven moment zag je veel kinderen en ouders met een puntzak patat over het terrein lopen. Erg leuk om te zien hoe iedereen aan het genieten was van de vers gesneden en gebakken friet. Ook de snacks vielen in goede smaak. Om het geheel af te maken kreeg iedereen na afloop een heerlijk ijsje. Al met al was het een zeer geslaagde dag, eentje die wij zeker nog een keer over willen doen.

Voor de mogelijkheden kan je het beste op de website van Snackmobiel.nl gaan kijken. Want hier staan diverse menu’s om uit te kiezen. Hou er wel rekening mee dat er een minimale prijs per boeking bij staat. maar ook dit is allemaal op deze site terug te vinden.

Wil jij ook heerlijk kunnen genieten van vers gebakken frietjes of heerlijke snacks in jouw eigen tuin, of op jouw feest, reserveer dan deze wagen. Jouw gasten zullen er zeker erg blij mee zijn om zelf een frietje te kunnen bestellen bij deze kraam. Vraag een offerte aan, of neem contact op met dit bedrijfSnackmobiel