Kerstpakketten kopen voor mijn werk

Voor mijn werk kerstpakketten kopen vind ik altijd leuk om te doen! Elk jaar komen er nieuwe collega’s bij en zijn er weer nieuwe websites waar ik de mooiste geschenken kan vinden. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen een uitgebreid ‘food’ pakket te kopen, verpakt in een leuke tas. Zo hebben mijn collega’s lekker veel te snacken en ook iets bruikbaars in huis. Omdat het budget ruim was, heb ik gekozen voor A-merken. Helaas is niet elk jaar het budget zo groot. Dat zal ook voor andere bedrijven zo zijn en daarom is het prettig dat er verschillende prijsklassen zijn. Zo kun je ook kiezen voor merken die wat minder bekend zijn bijvoorbeeld. De kwaliteit is altijd goed, dus dit is zeker een aanrader!

kerstpakketten kopen

 

Een ruime keuze bij kerstpakketten kopen

Wil jij geen standaard geschenk geven maar echt laten zien dat er aandacht wordt geschonken aan de kerstpakketten? Dan is de ruime keuze die je hebt bij promotie.nl ideaal voor jou. Je kunt kerstpakketten kopen in kleine formaten, of zeer uitgebreide varianten. Zodoende kun je dus ook voor relaties mooie geschenken samenstellen en versturen. Wij zijn hier groot fan van, want klanten blijven zo toch langer tevreden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ‘zilver’ variant. Hier vindt je heerlijke chocoladetruffels, een flesje wijn en zelfs wat versiering voor in de boom of op tafel.

kerstpakketten kopen

Samen genieten

Mijn collega’s krijgen een grote doos, waar bijvoorbeeld chips, koekjes, toast, sapjes, snoepjes en andere lekkernijen in zitten. Met een beetje geluk laten sommige collega’s de doos op het werk staan. Dan kunnen wij er, zoals elk jaar, heerlijk samen van genieten! De sfeer tijdens de feestperiode is altijd goed bij ons op kantoor. Hebben jullie al gekozen welke geschenken jullie zullen weggeven met de feestdagen? Ik ben erg benieuwd naar jullie eigen ideeën hierover.