De leukste gepersonaliseerde cadeau’s

Hoe leuk is het om gepersonaliseerde cadeau’s te geven aan bijvoorbeeld je moeder of je oma. Als je zelf iets laat ontwerpen dan maak je je gift gelijk veel persoonlijker. Het gaat namelijk niet perse om wat je geeft, maar het gebaar geld juist. Daarom heb ik dit jaar besloten om een dienblad te geven aan mijn moeder. Daarop heb ik haar lievelingsfoto van ons laten printen.

Gepersonaliseerde cadeau's

Zelf ben ik geen fan van de foto, maar zij wel heel erg. Ik liet het ontwerp eerst checken door mijn vader want hij kent de smaak van mama als geen ander. Het leuke was dat je er ook tekst bij kon zetten. Ik heb ervoor gekozen om ”I love mom” erboven te zetten. Deze tekst leek mij perfect voor ons mam.

Gepersonaliseerde cadeau's

Maak het persoonlijk

Het was eindelijk zover dat ik mijn gepersonaliseerde cadeau’s kon geven aan mijn moeder. Ze was totaal verrast door mijn creatieve gift, ze kon geen woord meer uitbrengen. Ze had totaal niet zien aankomen dat ze zo’n leuk iets zou krijgen. Ze bedankte mij met drie zoenen en een dikke knuffel. Daarna stond ze gelijk op om thee te gaan zetten. Ze moest immers het dienblad gelijk uitproberen. Toen de groene thee eindelijk klaar was zetten die die erop samen met drie kopjes. Ook pakje ze er een schaaltje bij met koekjes voor ons. We gingen in de tuin zitten om samen te genieten. Ik ben heel blij dat mijn moeder zo blij was met het dienblad en gelijk in gebruik heeft genomen.