Bijna blut, toch een Hatchimal?

Kind(eren) raken gefascineerd door de betoverende wereld van de Hatchimals, terwijl jij je dan als ouder of verzorger waarschijnlijk al zorgen begint te maken over het vinden van een Hatchimal aanbieding. Is het niet ook mogelijk om met weinig geld één van deze lieve diertjes in te slaan? Jazeker, als je het slim aanpakt. Als eerste kijk je waarschijnlijk op Marktplaats. Zodra andere kinderen ermee uitgespeeld zijn belandt speelgoed hierop waardoor je het voor minder dan de helft kunt kopen.

Speelgoed

Hatchimals Marktplaats
Maar misschien vind je het toch niet zo’n prettig idee om speelgoed te kopen waar andere kinderen aan gezeten hebben, hoe goedkoop het ook is. Nieuw is toch altijd leuker. Daarnaast is het zo dat hoewel je de Hatchimal kunt resetten waardoor deze weer naar een eerdere levensfase gaat en het wezen opvoeden gewoon opnieuw begint, één van de leukste dingen van dit speelgoed is om te zien hoe het ei uitkomt. En dat kan helaas al niet meer bij een tweedehands Hatchimal.

Ei uitbroeden
Met de collEGGtable kun je kijken of jouw kinderen deze rage wel echt leuk vinden. Voor 3,99 heb je al een mini kuiken dat niet interactief is. En voor 6,99 heb je bij de Kruidvat een leuke sleutelhanger met puzzel. Spelen ze er lang genoeg mee, dan kun je sparen voor een interactieve. Momenteel ben je het goedkoopst uit op Bol.com, Top1toys, Wehkamp, Kooprijk.nl, Toysgarden en Fonq, maar dit kan veranderen. Geef de moed niet op en jij kunt jouw kind(eren) straks blij maken met een prachtig cadeau. Vergelijk de goedkoopste prijzen met elkaar op http://www.bestespeelgoedaanbiedingen.nl/.